Az OTP-vel megint csúnyán elbántak, a részvény 7,2 százalékkal 5850 forintig hullott vissza a nap végére, annak ellenére, hogy a nagyon jó amerikai munkaerőpiaci adat előtt még 6200 forint fölött is forgott a részvény. 
 

A Mol sem úszta meg sokkal jobban a napot, az olajrészvény, amely előző nap még nem törődött a zuhanó olajárral, pénteken már 6 százalékot esett vissza, így 17 950 forinton fejezte be a napot. A Mol napközben még majdnem pluszban is megfordult a 19 000 forintos maximuma ugyanis csupán 100 forinttal maradt el az előző napi záró értékétől.


A várakozásoknál rosszabb gyorsjelentést közlő Richter, ugyan sokáig jól tartotta magát, a nap végére azonban teljesen elhagyta az ereje, és hiába tesz neki jót az erősödő dollár 7,8 százalékkal zárt alacsonyabban mint csütörtökön. Ez 39 000 forintos értéket jelentett, úgy, hogy 43 200 forinton is megfordult a részvény. A menekülő részvények közül még a Magyar Telekom teljesített így jobban, annak ellenére, hogy a hozamemelkedés nem tesz jót a részvénynek. A papír ára 4,9 százalékkal 625 forintra esett vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!