Ma is nyert egy tendert Mészáros Lőrinc

A felcsúti vállalkozó cége a tiszavasvári Alkaloida hulladéklerakóját kármentesítheti 9 milliárdért.
Herman Bernadett, 2019. október 18. péntek, 09:44
Fotó: MTI Fotó

Újabb pályázaton szerepelt sikerrel Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó egyik cége - jelentette be az Opus Global a tőzsde honlapján. A tőzsdei cég konszolidációs körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. a Nitrokémia Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Zrt. által kiírt, "Tiszavasvári, volt Alkaloida hulladéklerakó kármentesítés I. ütem" tárgyú közbeszerzési pályázatot gazdasági szereplők csoportosulásaként, konzorciumban eljárva nyerte meg. A konzorcium által megvalósítandó projekt végleges összértéke - általános forgalmi adó nélkül számítottan - 9 098 290 659 forint.

Nem ez az első sikeres tendere a héten a felcsúti milliárdos vállalkozásainak. A szintén Mészáros érdekleltségébe tartozó Euro Generál újíthatja fel a győri állatkertet bő 1,5 milliárd forintért. Meg is fordult az Opus árfolyama a hét második felére. A hétfő és szerda között folyamatosan eső papír pénteken nyitás után nem sokkal 2,66 százalékos pluszban volt már.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

acdc, 2019.10.18 17:48

Orsós mai lopott. A birka magyar meg csak béget tovább.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2019.10.18 10:09

Hamarosan újabb zsíros melókat kaphat.
EU-s támogatásból fog a fidesz török iskolákat és mecseteket építeni KDNP támogatással.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html