Mi lesz veled forint?

Az euróval szemben pár fillérrel erősödött, a dollár ellenében minimálisan gyengült, a frank ellenében pedig nem változott a forint árfolyama hétfő reggelre a bankközi devizapiacon.
Dzindzisz Sztefan, 2018. február 5. hétfő, 07:29
Fotó: Shutterstock

Az eurót 7 óra tájban 309,62 forinton jegyezték a péntek esti 309,71 forinttal szemben. A dollár 248,31 forintról 248,50 forintra erősödött, a frank pedig péntek esti kurzusán, 267,13 forinton forgott - számol be az MTI.

A térségbeli devizák piacán sem volt lényeges mozgás. A cseh korona és a lengyel zloty 0,03 százalékkal erősödött az euró ellenében.

A dollár enyhén erősödött az euróval szemben, a közös valuta 1,2460 dolláron forgott a péntek esti 1,2471 dollár után.

Fotó forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK