Adott a helyzet egy pánikhoz, a tapasztalatunk viszont az, hogy a magyar piac le van sajnálva, így lehet, hogy nem érkeznek meg a nagyobb eséshez szükséges nagyobb eladók - fogalmazott.

A kereskedés elején még az esés lesz jellemző a tegnapi amerikai zuhanás után, a magyar piacon résztvevők viszont el vannak szokva a nagyobb mozgásoktól, így óriási zuhanásra nem számít az üzletkötő.

Az OTP ma legfeljebb az 5700-5750 forintos zónába süllyedhet a tegnapi 5845 forintos zárás után. A Mol 22 ezer forintnál találhat támaszra, alatta viszont közel a veszélyzóna: nagyobbat akkor eshet, ha 21900 alá megy.

A Richter is lefelé veheti az irányt, de talán ez a papír lesz legkevésbé gyenge.

A Telekom 550-555 közötti szintre szúrhat le, ennél nagyobb esés nem várható.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!