Mini korrekcióval nyitott Budapest

Minimális, mindössze 0,1 százalékos csökkenést mutatott röviddel a nyitás után a BUX index.
NAPI, 2010. október 1. péntek, 09:19
Fotó:

A vezető mutató röviddel a nyitás után alig valamivel csütörtöki  záróértéke alatt jár, 23 214 ponton. Az OTP ugyan 5300 forint alatt kezdte a napot, azonban hamar fölé húzták, s nem sokkal ezelőtt már 5310 forint felett születtek rá kötések, ami közel megegyezik a tegnapi záróárral.


A Mol 21 280 forinton stagnál, a Magyar Telekom 3 forinttal, 668 forintra emelkedett. A Richter 0,3 százalékos csökkenést könyvelhet el, árfolyama 46 895 forintig csúszott vissza.


A Hybridbox-on ma is rántottak 4 százalékot, már 620 forint felett kötnek rá, a Rába a 980 forintot próbálgatja áttörni, ez 10 forintos plusz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK