Minimális hozamcsökkenés volt kedden

Minimális mértékben estek a hozamok a másodlagos állampapírpiacon kedden a rövidebb, és a hosszabb lejáratoknál egyaránt.
NAPI, 2009. augusztus 18. kedd, 14:27

Az éven belüli futamidőknél a 3 hónapos 3 bázisponttal 7,82 százalékra, a 6 hónapos 2 bázisponttal 7,95 százalékra esett vissza.

A legtöbbet a 3 éves lejárat csökkent, mégpedig 9 bázisponttal 8,45 százalékra. A 10 és 15 éves futamidejű állampapír egyaránt 8 bázisponttal mérséklődött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK