A 10 éves lejáratú állampapír benchmarkja 1 bázisponttal nőtt, a 3 és 5 éves futamidőre szóló pedig 1-1 bázisponttal csökkent. A 3 és 6 hónapos DKJ-k hozama 1 illetve 2 bázisponttal csökkent. A többi futamidőben a hozamok nem változtak. Csütörtökön 3 és 5 éves fix kamatozású kötvényt aukcionál az Államadósság Kezelő Központ. Az értékesítésre felajánlott mennyiség 30 és 25 milliárd forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!