A vezető részvények közül egyedül a Magyar Telekomnak sikerült pluszban zárnia, a részvényei 1,2 százalékos drágulást követően 421 forinton zártak 234,8 millió forintos forgalmú nap után.

A Mol 0,1 százalékot esett, a részvényárfolyam 14 700 forintnál állt meg, a papírok forgalma 1,87 milliárd forint volt. Az OTP 0,9 százalékkal 5650 forintra esett 2,5 milliárd forintos forgalomban. A Richter 0,6 százalékos mínuszt könyvelhetett el hétfőn, ez 4572 forintos záróárfolyamot jelent, amelyet 780,7 milliós forgalomban sikerült elérnie.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!