Mínuszba csúszott a BUX

Elpárolgott a kedvező reggeli hangulat a Budapesti Értéktőzsdén, kora délután már csökkenést mutatott a BUX index.
NAPI, 2012. szeptember 10. hétfő, 13:24
Fotó: Napi.hu

A vezető mutató 10 perccel fél kettő előtt 18 172 ponton járt, ez 0,38 százalékkal marad el pénteki záróértékétől. A vezető részvények közül egyedül a Magyar Telekom árfolyama emelkedik, a távközlési cég részvényei 427 forinton cserélnek gazdát, ez negyed százalékkal haladja meg a pénteki utolsó árat. Az OTP 0,75 százalékkal értékelődött le, 3853 forintra, a Richter egy százalékkal esik, 38 805 forintra. A Mol 17 300 forinton stagnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK