Mínuszba csúszott az OTP

A gyenge nyitás óta sem sikerült kikeverednie a negatív tartományból a BUX-nak.
NAPI, 2012. július 20. péntek, 09:49
Fotó: Napi.hu

Hajszálnyi mínuszban kezdett pénteken a BÉT indexe, az azóta eltelt háromnegyed óra alatt nem sikerült érdemben javítania a mutatónak. Negyed órával délelőtt tíz előtt a BUX 0,13 százalékos gyengüléssel 17 287 pontnál járt.
A mutatót az OTP 0,1, a Richter 0,4 és a Mol 0,2 százalékos gyengülésével szemben a Telekom 0,2 százalékos többlete próbálta megtartani.

A pesti gyengélkedés nem csoda, hiszen a vezető nyugat-európai részvényindexek is 0,2-0,3 százalékos süllyedést hoztak össze kora délelőtt, a jobbára veszteséges ázsiai zárást követve.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK