A kora délutáni kereskedésben csak a Mol és az Egis volt pozitív zónában, a blue chipek közül a többi mind vesztett értékéből.


A magyar olajipari vállalat papírjai az előző napi záróértéknél hajszálnyival drágult: 0,02 százalékkal az előző napi zárószint felett 20 500 forinton állt.  


Az OTP 0,3 százalékkal 5502 forintra,  az MTelekom 0,6 százalékos eséssel 676 forintra a Richter pedig 0,5 százalékkal 45 780 forintra gyengült.

A kisebbik gyógyszercég papírjai 1,4 százalékos erősödéssel 22 500 forintos áron forogtak.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!