Mínuszban hűsöl Budapest

A nyitás óta csak egy pillanatra került a pozitív zónába a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX 0,3 százalékos mínuszban járt 11:00 óra előtt pár perccel.
Napi.hu, 2014. június 12. csütörtök, 10:56
Fotó: Reuters

A magyar blue chipek közül csak az OTP tartott fölfelé,  a bank papírijai 0,3 százalékos drágulással 4495 forinton állt. A Mol 0,2 százalékos esésben járt, a részvények 13 060 forinton cseréltek gazdát. A Richter papírjai 4165 forinton forogtak, ami 1 százalékkal jelent alacsonyabb szintet a szerdai záróértéknél. A Magyar Telekom 0,9 százalékkal gyengült, a papírok 330 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK