Mínuszban járt a BUX, de az OTP robog

A nyitás után közel másfél órával ismét átcsúszott a piros tartományba a BÉT indexe, de mutató fél 11-kor 9880 ponton stagnált.
NAPI Online, 2009. március 9. hétfő, 10:32
Fotó:

A BUX-nak a vezető papírok között csak az 5,9 százalékkal 1610 forintra dráguló OTP igyekezett támaszt adni, miközben a Richter 2,3 százalékkal 23 650 forintra, a Mol 0,1 százalékkal 8595 forintra süllyedt, a Telekom 525 forinton stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK