Mínuszban nyitott Budapest

Nem kezdődik jól a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2013. december 20. péntek, 09:23
Fotó: Napi.hu

Mintegy 20 perccel a nyitás után már 0,84 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből - a Mol kivételével, amely stagnált - az összes blue chip kivette a részét: a Magyar Telekom 1, az OTP 1,1, míg a Richter 1,4 százalékos mínuszban állt ekkor.

A forgalmat tekintve az OTP vezetett 547 millióval, a Btel a második 195 millióval, míg a harmadik helyet a Mol csípte meg 134 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK