Mínuszban nyitott New York

Mínuszban kezdték a hétfői kereskedést a legfontosabb New York-i részvényindexek a globális gazdasági növekedéssel kapcsolatban felerősödött befektetői aggodalmakra, valamint Olaszország elsőrendű A kategóriás államadósság-besorolásának megvonására.
MTI-Eco, 2013. március 11. hétfő, 15:58
Fotó: Napi.hu

A Dow 0,04 százalékos, az S&P 500 index 0,17 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,27 százalékos gyengülést jelzett a nyitás utáni percekben. Pénteken a Dow 0,46 százalékkal, az S&P 500 0,45 százalékkal, a Nasdaq Composite 0,38 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK