Mínuszban zárt Budapest

Nem sikerült túl fényesre a pénteki napja a Budapesti Értéktőzsdének.
Napi.hu, 2013. november 22. péntek, 17:31
Fotó: Napi.hu

A záráskor 0,15 százalékos mínuszt regisztrálhattak a kereskedők, az esésből a Mol 0,35, az OTP 1,3, míg a Magyar Telekom 1,4 százalékkal vette ki a részét. A blue chipek közül egyedül a Richter tudott erősödni, mégpedig 1,9 százalékot.

A forgalmat tekintve a Richter fölényét látjuk: az ő 4,3 milliárdos eredményétől jócskán elmarad az OTP, melynek részvényei 1,8 milliárd forint értékben forogtak. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Magyar Telekom fért még fel 959 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK