Mínuszok Budapesten

Eséssel indította a napot a BUX.
NAPI, 2013. március 12. kedd, 09:20
Fotó: Napi.hu

A tegnap visszaesés folytatódott kedd reggel a Budapesti Értéktőzsdén, ahol a nyitás után 20 perccel máris fél százalékos mínuszban állt a mutató. A nagyobb részvények közül az OTP 1,42, a Richter pedig 0,57 százalékot vesztett már értékéből, míg a Mol és a Magyar Telekom egyaránt 0,2 százalékkal gyarapodott.

A forgalmat tekintve a bankpapírok viszik a prímet 571 millió forinttal, míg a második helyet a Mol foglalja el, melynek részvényeivel 71 millió forint értékben kereskedtek eddig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK