Mínuszt mértek Budapesten

Nem kezdődik túl fényesen a Budapesti Értéktőzsde napja.
Napi.hu, 2014. szeptember 11. csütörtök, 09:37
Fotó: Napi.hu

Mintegy fél órával a kereskedés megnyitása után 0,04 százalékos mínuszban állt a BUX, miközben a blue chipek felemás teljesítményt nyújtottak. Amíg a Richter 0,4, a Magyar Telekom 0,8 százalékos mínuszban állt, addig az OTP 0,2, a Mol pedig 0,3 százalékot erősödött.

A forgalmat nézve nincs semmilyen meglepetés, hiszen az OTP áll az első helyen 203 millióval, a Mol a második 33 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Magyar Telekom fért fel 27 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK