A Mol Rt. bejelentette, hogy a december 2-án a munkavállalóknak juttatott részvényekből további 3 336 darabot írt jóvá a dolgozók december 6. óta megnyitott értékpapírszámláin. A cég emellett bejelenti, hogy további 246 darab Mol-részvényt juttatott 19 munkavállalójának év végi jutalomként. Mivel a társaság 2002. december 10. és december 16. közötti időszakban sem vásárolt sajátrészvényt a 2002. augusztus 2-án adott megbízás alapján, a fenti juttatások után december 16-án 5 168 290 darab sajátrészvénnyel rendelkezik. A társaság humánerőforrás-igazgatója hétfőn 257 Mol-papírt adott el 5 600 forint darabonkénti árfolyamon, az MKB közreműködésével - jelentette be az olajipari cég.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!