A Mol tulajdonában jelenleg az alaptőke 5,16 százalékát kitevő sajátrészvény van, melyet legfeljebb 5 200 000 „A” sorozatú részvény vásárlásával közel 10 százalékra növelhet. A vásárlások legkésőbb október 31-ig tartanak. A program célja a közgyűlési felhatalmazás alapján, a tőkeszerkezet optimalizálási lehetőségének elősegítése. Az egyes vásárlások teljesüléséről a Társaság rendkívüli tájékoztatásban értesíti a piaci szereplőket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!