Az igazgatóság 2003. június 4-i ülésén elismeréssel köszönte meg Molnár József vezérigazgatói munkáját, aki sikerrel hajtotta végre az igazgatóság által kitűzött feladatokat, és 2003. július 1-i hatállyal felmentette őt a vezérigazgatói feladatok ellátása alól. Egyidejűleg a TVK Rt. új vezérigazgatójának 2003 július 1-i hatállyal Olvasó Árpádot nevezték ki, aki megbízatásáig a Mol Rt. vegyipari portfoliójának vezetője marad, ám 2000. augusztus 29-e óta tagja a TVK Rt. igazgatóságának. Az igazgatóság, elismerve eddigi tevékenységét, elfogadta Széll Gábor úr pénzügyi vezérigazgató-helyettesi megbízásának 2003. július 1-i hatállyal történő megszüntetését. 2003. július 1-től a TVK Rt. új pénzügyi vezérigazgató-helyettese Bács Zalán, aki ezt megelőzően a Mol Rt. tervezés-kontrolling igazgatójaként dolgozott, és 2002. április 26-a óta a TVK Rt. Igazgatóságának tagja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!