"Azt várom, hogy hamarosan találkozunk és megbeszélhetjük a tényeket, mert a kormányt nagyon érdeklik a további lehetséges intézkedések" - közölte Jadranka Kosor újságírókkal kedden.

Arra a kérdésre, hogy a Mollal kapcsolatos vizsgálatok érintik-e Horvátország és Magyarország kapcsolatát, Kosor kijelentette: ezek a kapcsolatok eddig is kitűnőek voltak. A két ország közötti, gazdasági és egyéb területeket érintő együttműködést továbbra is fejleszteni kell, és a politikai kapcsolatok is kiválóak.

A horvát kormányfő újból köszönetét fejezte ki a magyar miniszterelnöknek és a kormánynak azért a segítségért és baráti támogatásért, amit Horvátország európai uniós csatlakozási tárgyalásainak utolsó szakaszában is tanúsított.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!