A jegyzés ezt követően nem mozdult el számottevően, a 250 forintos szint alatt tartózkodott. Kolba Miklós, az ING devizakereskedője szerint a következő napokban nem valószínű, hogy a 247-251 forintos sávból kilépne a kurzus, ezen belül azonban elképzelhetően napon belüli 2-3 forintos elmozdulások. A dollár is erősödött, egy zöldhasúért 185,50 forintot kellett adni délután, ami szintén mintegy 1,5 forintos elmozdulást jelentett szerda estéhez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!