Most a Magyar Telekomnak áll a zászló

Elutasította a cégbíróság azt a keresetet, amelyet a Magyar Telekom egyik kisrészvényese indított a cég feletti törvényességi felügyeleti eljárás megkezdésére, de a végzés nem jogerős - közölte a társaság csütörtökön a tőzsde honlapján.
NAPI, 2010. augusztus 26. csütörtök, 08:48
Fotó:


A keresetet ugyanaz a kisrészvényes nyújtotta be a Fővárosi Bírósághoz, mint cégbírósághoz, aki megtámadta a 2010. évi rendes közgyűlésen hozott határozatokat is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK