Most érdemes vásárolni, de nem mindegy, hogy mit

Az elmúlt év gyatra tőzsdei teljesítménye a jelek szerint nem volt véletlen. A magyar részvények a társaságok növekedési lehetőségeinek beszűkülésével ugyanis elveszítették vonzerejüket a nagyobb intézményi befektetők szemében. A teljes elfordulás a magyar piactól ugyanakkor azt is eredményezte, hogy a Budapesti Értéktőzsdén a részvények jó része olyan árszintekre süllyedt, amelyre jó öt éve nem volt példa. Egy ilyen piac kiváló alkalmat nyújthat a hosszú távú bevásárlásra, de igencsak alaposan körül kell nézni ahhoz, hogy a sok kínálkozó lehetőség közül ki tudjuk választani azt, amelyik igazán jó befektetésnek bizonyulhat. Részletek a keddi Befektetőben.
NAPI, 2001. április 15. vasárnap, 06:59
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK