A Genesis jegyzése tegnap reggel még 1400 forint közelében is járt, ma azonban már 1000 forinthoz közel kereskedtek a részvényekkel - ez a tegnapi 1160 forintos záróárhoz képest 14 százalékos leértékelődést jelentett. A társaságról a BÉT oldalán az a hír jelent meg ma délelőtt, hogy Rényi Gábor, a Genesis Energy Befektetési Nyrt. elnök-vezérigazgatójának érdekeltségi körébe tartozó Acquisition Pro Ltd. tegnap tőzsdén kívüli forgalomban vásárolt 186 024 darab Genesis Energy részvényt a Dominion Corporation Ltd.-től. Ugyanezen a napon tőzsdei kereskedésben értékesített összesen 36 000 darab Genesis Energy részvényt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!