MTelekom: csökkent a nagytulajdonos részesedése

A Capital Research and Management Company szeptember 22-i részvényértékesítésének következtében az általa birtokolt részvények darabszáma 50 183 988 darabra csökkent.
NAPI, 2010. szeptember 24. péntek, 18:32
Fotó:

Ezzel szavazati jogának mértéke a Magyar Telekomban a bejelentési küszöb alatti 4,81 százalékra csökkent.

A Capital Research Management Company egy amerikai befektetési tanácsadó, amely a The American Funds befektetési alapok családját kezeli - áll a társaság közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.24 19:04

Hát sajnos nem a legvonzóbb részvény. 74 Ft.-os osztalék a várható eredményből aligha fog kijönni ( attól még eredménytartalékokból ha akarják kifizethetik ) viszont a fejlődési potenciál sajnos egyelőre nulla , speciel a kedvenc részvényem volt de most már egy deka sincs belőle. No mindegy ha eddig elolvastad elárulok egy trükköt hogy lehet vele keresni.

Közgyülés elött (febr.- március táján ) beleveszel, megszavazzák az osztalékot (utána mindig elindul felfele) és az osztalékfizetés ELÖTT egy héttel eladod és el is felejted egy évre .... ennyi... ha megvárod az osztalékot akkor már megszívtad...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html