A bankpapírt egészen 3469 forintig is beadták, vélhetően a 3500 forintos szint elesése sok stop-loss megbízást, - programozottat és mentálisat - aktiválhatott, koradélutánra viszont a kritikus szint fölé kűzdötte magát a részvény árfolyama, s 3510 forint körül folyik kereskedése.

A Mol 12 800 forintig jött vissza a 12 610 forintos napi mélypontról, ez azonban még így is 2,1 százalékos csökkenés a keddi záróárhoz képest. A Magyar Telekomban is egyelőre csak átmenetileg esett el a fontosnak tartott 600 forintos szint, 594 forintig szaladt le ekkor az árfolyam, mostanra azonban 601 forintig pattant innen vissza a papír.

A Richteren úgy tűnik segít a sajátrészvény vásárlás, 31 200 forintról 31 600-ra kúszott vissza a részvény kurzusa, azonban ez még így is fél százalék mínuszt jelent. Az Egis 16 120 forintig emelkedett (plusz 0,2 százalék).

Hatalmas rallyba kezdett a tőkeemelés hírére a Phylaxia, a papír az 50 százalékosra kiszélesített kereskedési sáv tetején tanyázik, a felső limiten vevők gyülekeznek. Jelenleg közel 5 millió részvényhez szeretnének jutni a lelkes érdeklődők.

Árfolyamok és grafikonok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!