Nagy forgalomban emelkedett a pesti tőzsdeindex

Átlagot meghaladó, 20 milliárd forint fölötti forgalomban fél százalékkal emelkedett a BUX-index.
Napi.hu, 2013. október 24. csütörtök, 17:36
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója 18 757 pont közelében fejezte be a csütörtöki tőzsdenapot. Az index gyenge nyitást követően többszöri irányváltás után napi csúcsán zárt.

A forgalom zömét az Egis teljesítette, a kisebbik gyógyszergyár részvényét több mint 14 milliárd forint értékben adták-vették, árfolyama azonban két tized százalékkal 27 750 forintig ereszkedett.

Az OTP-papír volt a második legkeresettebb, amely közel 1 százalékkal 4515 forintig drágult. A Mol fél százalékkal 14 985 forintig emelkedett, míg a nap nyertese az Mtelekom volt több mint másfél százalékos, mindössze 5 forintos erősödéssel, így végül 296 forinton állapodott meg nap végére. A Richter minimális pluszban, 4064 forinton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Sinibaldi, 2013.10.24 18:06

Pasión verdadera.

Penetrante
sueño de un
encanto perdido,
siento el amor
pasar en el
llanto que dulce
regresa como
un ave cansado.

Francesco Sinibaldi
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html