Nagy nap lehet az OTP-nek és a forintnak

Megpróbálhat kitörni a sávból az OTP, ami ha sikerül, jöhetnek utána a többiek. A forint előtt nagy ugrás állhat, ha a 276-os szinttel megbirkózna.
NAPI, 2010. szeptember 27. hétfő, 08:52
Fotó:

Egy erős próbát tehet ma a BÉT az eddigi kereskedési sávból való kitörésre miután Amerika egy mozdulattal letörölte pénteken az előző három nap esését. Az OTP esetében kitörési kísérlet jöhet az 5050 forintos szintről, amire most elég jó esélye van - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

Amennyiben ez sikeres lesz, úgy becsatlakozhat még a Mol és a Richter is. Ugyan 20 700 forint alatt a Mol inkább csúnya technikai képet fest, de ha sikerül 21 000 fölé mennie, akkor az elmúlt napok mozgása csak zajnak tekinthető.

A forint is nagyon fontos szinten van, ha 276 forint alá tud menni az euróval szemben, akkor jelentős forinterősödés is lehet, ebben az esetben tíz forintos elmozdulás is jöhet, 266 forintig - hívta fel a figyelmet az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK