Enyhe esést vár a reggeli órákban Nyári Zsolt a KBC üzletkötője, miután mind amerikai zárás, mind az ázsiai piacok negatív előjeleket mutatnak mára.

Az OTP tűnik a legsérülékenyebbnek az üzletkötő szerint, a bankapír pénteki napja csúnyán nézett ki, napon belül 200 forintot esett, majd napi mélyponton zárt. Ez 100-150 forintos esést vetíthet előre a pénteki 5620-as záróárhoz képest.

A Mol is eshet kezdetben a hangulati faktorok miatt, az olajpapír azonban jó eséllyel lokális mélypont ért el 21 ezer forint környékén, így bármikor benne lehet egy visszapattanás 21800-ig. Ezt egy természetes korrekció keretében könnyedén megcsinálhatja a papír.

A Richternél elég veszélyes a jelenlegi árszint, választóvíz előtt van a papír és 35600 forint a kulcsszint. Ha ez alá kerül, akkor 500-800 forintos esés könnyedén kibontakozhat.

Az MTelekom emelkedő trendet épít 560-as aljjal, így negatív hangulatban legfeljebb az 560-as szintig jöhet le.

A forint árfolyamát a 269,50-es ellenállás tartja, de viszonylag közel, 271-en jön a következp erős szint, vagyis a forintgyengülés útjában komolyabb akadályok láthatók.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!