Nagy pofon a forintnak - irány a 300?

Draghi szavait követően a forint is gyengülésbe váltott, így az euró árfolyama már a tegnap délutáni szintek felett, 299 közelében jár.
NAPI, 2013. június 6. csütörtök, 15:21

A délelőtti cikcakkos erősödést követően irányt váltott az euró forintjegyzése a bankközin, az árfolyam felülmúlja a tegnap délutáni, 298-at meghaladó szinteket is. Negyed négy tájban 298,80-nál járt a kurzus, a dollár egysége 227,30 alatt (ez alacsonyabb a szerda esti szinteknél), a svájci franké 241,90 közelében forgott. A piacok hangulatát az ECB-elnök szavai rontották el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK