Nagyon elvitték a magyar állampapírokat

Négyszeres lefedettség mellett keltek el a három hónapos dkj-k a mai aukción.
NAPI, 2010. szeptember 21. kedd, 11:56
Fotó:

Az 50 milliárd forintos meghirdetett mennyiségre 202 milliárdos ajánlattömeggel válaszoltak az elsődleges forgalmazók a 3 hónapos dkj-k mai aukcióján. Az élénk kereslet láttán az ÁKK 65 milliárdnyi papírt adott el, az elfogadott hozamok 5,43 százalékos átlaga az egy héttel korábbit 5 bázisponttal múlja alul, illetve 1 bázisponttal magasabb a hétfői másidpiaci benchmarknál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK