Nagyon szeretik a Molt

Magasan készül nyitni a Mol, minden bizonnyal a Szurgut-csomagal kapcsolatos tárgyalások mozgatják az árakat.
NAPI, 2010. június 18. péntek, 08:55
Fotó:

Ma nem lesz makrogazdasági adat Amerikában és külföldön nincs is határozott irány, ám Budapest erősen készül nyitni. Különösen a Mol kezd erősen, ami minden bizonnyal a Szurgit-csomag megvételével kapcsolatos spekulációk eredménye, ám Káplár Norbert emlékeztetett, hogy mindig az olajszektort fedezik fel egy rally végén. A Raiffeisen üzletkötője szerint a maghúzásokat eladásra kell kihasználni. "Nap végén mindig lehet adni egy kicsit. Mi már semmit nem veszünk" - tette hozzá.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.06.18 09:22

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html