A harmadik negyedéves nettó eredmény 3,7 milliárd dollárra csökkent - 82 cent részvényenként - a bázisidőszak 5,42 milliárd dollárjával szemben - 1,18 részvényenként. A Bloomberg által megkérdezett 16 elemző konszenzusa 1,06 dolláros nettó eredményt valószínűsített. A bevételek 16,3 milliárd dollárt tettek ki, szemben a várt 17,9 milliárddal. A részvény a hírre meredeken esett, jegyzése három százalékkal süllyedt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!