Nagyot ugrott az aukciós hozam

Nem egészen kétszeres lefedettség és meglóduló hozam mellett keltek el a háromhónapos diszkontkincstárjegyek a mai aukción.
NAPI Online, 2009. február 10. kedd, 14:25
Fotó:

A meghirdetett 40 milliárdos mennyiségre 76 milliárd forintnyi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges forgalmazók a háromhónapos dkj-k mai aukcióján. Ebből az ÁKK csak harmincmilliárdnyit fogadott el, 9,50-9,80 százalék közötti hozamok mellett. Az elfogadott hozamok átlaga 9,73 százalék lett, ami az egy héttel korábbit 59, hétfői másodpiaci benchmarkot 31 bázisponttal múlja felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK