A görög belpolitikai fejlemények hatására a napokban érezhetően elromlott a hangulat, és ma reggel is igen borúsak a kilátások, Ázsiában 3 százalékos mínuszokat is láthattunk. A német tőzsde a határidős árak alapján 1 százalékos csökkenéssel készül nyitni, az európai piacok mozgását pedig vélhetően mi is lekövetjük majd.

Az egyes hazai részvények közül az Egis a tegnap közzétett, vártnál jobb gyorsjelentés következtében felülteljesítő lehet, bár ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy emelkedni is fog az árfolyam. A bankszektor, és így az OTP viszont komoly nyomás alá kerülhet.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!