A tegnapihoz hasonlóan ma is korrekciós hangulatban indul az európai kereskedés, hiába zárt Amerika kis emelkedéssel Ázsiában ma is esés volt és a határidős indexek is lekanyarodtak.
A budapesti tőzsdén oldalazás várható 15-20 milliárdos forgalom mellett, a BUX elmozdulása -1 és 0 százalék közé tehető - vélekedett Borók Balázs a Raiffeisen üzletkötője.
Az OTP ismét megközelítheti a 4000 forintos szintet, a Telekom lenézhet 700 alá. A gyógyszerpapírokban már tegnap megindult a korrekció, ez ma folytatódhat.

Az üzletkötő azt várja, hogy az OTP lendülete előbb-utóbb elfogy. Nem lepődnék meg, ha a 4200-t megnéznénk a napokban, de alapvetően lefelé várom a piacokat - tette hozzá.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!