Néhány ingatlanalap már fizethet hétfőtől

Tegnap a parlament – az utolsó pillanatban az MFB-ről szóló jogszabályba beszúrva – elfogadta a tőkepiaci törvény ingatlanalapokra vonatkozó szabályainak módosítását, ami elsősorban az alapok forgalmazásának felfüggesztésére, illetve átalakulásukra, megszüntetésükre irányul.
NAPI, 2008. november 19. szerda, 06:40
Fotó:

Jól értesült körökből származó információink szerint a PSZÁF a napokban azon dolgozik, hogy az alapkezelők villámgyorsan beépítsék az alapok kezelési szabályzataiba azokat a pontokat, amelyek szerint az ingatlanalapok jegyeit normál esetben 90 napon belül válthatják vissza, és tudatosítsák a befektetőkben, hogy inkább az ettől való pozitív eltérés a rendkívüli eset, a komoly engedmény.

Részletek a Napi Gazdaság mai számában.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK