A hazai deviza pozícióját inkább az enyhén negatív nemzetközi hangulat határozta meg, így az euró jegyzése napközben 266 forint fölött is megfordult - tájékoztatott Csajbók Róbert, az ING Bank üzletkötője. Hozzátette: ettől eltekintve szűk sávban mozgott az árfolyam, délután a újra a nyitás körüli értékek voltak jellemzők. A svájci frank az euróhoz mért hétfői rekord után némileg korrigált, ami Csajbók szerint pár napig még kitarthat, de utána nem kizárt, hogy újra erősödés következik. Igaz, a nagy beszállási hullámon már valószínűleg túljutott a svájci deviza.
Délután fél öt tájban egy euró 1,2140 frankot, illetve 1,4285 dollárt ért, az uniós fizetőeszköz egysége 265,55, a svácié 218,80, az amerikaié pedig 185,90 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!