A keddi újabb csúcs után 275,20-as euróárfolyamnál stabilizálódott a forint, amitől szerda reggel 8.00 óra utáni helyzet szerint a gyengülés irányába mozdult el. A kurzus 276,46-nál mozgott.

A dollárral szemben szintén minimálisan gyengébb szintre került a magyar deviza, a zöldhasút reggel 221,95 forinton jegyezték, míg a svájci frankért 230,25 forintot kértek a bankközi devizapiacon. Az euró/dollár kurzusa szintén kissé lejjebb került a kedd délutáni szinthez képest, szerda reggel 1,2462 dollárt ért a közös európai deviza.

A régiós devizák mind kissé gyengébb szinten mozogtak reggel a kedd délutáni szintekhez képest.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!