A három hónapos diszkontkincstárjegy 15 bázisponttal esett, a féléves 7-el, míg az egy éves papírok hozama stagnált - közölte Államadósság Kezelő Központ (ÁKK). Az államkötvényeknél viszont már 1-2 bázispontos növekedést mértek, kivételt a 10 éves papírok jelentették, amelyek stagnáltak. Ennek megfelelően 3,9 és 6,93 százalék között mozognak a referenciahozamok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!