A 12 hónapos diszkont kincstárjegy mai aukcióján a meghirdetett 40 milliárd forintnyi mennyiségre 69 milliárdnyi ajánlat érkezett, a kibocsátó a meghirdetett mennyiségnek megfelelően fogadott le ajánlatokat. Az elfogadott hozamok 7,76 és 7,97 százalék között szóródtak, az átlag 7,93 százalék volt, amely két bázisponttal alacsonyabb a tegnapi referenciaértéknél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!