A változás mértéke igen vegyesen alakult: a 6 hónapos és a 10 éves benchmark csak 3, a 15 éves 5 bázisponttal apadt, a 3 és a 12 hónapos 8-cal került lejjebb, míg a 3 éves 13, az 5 éves pedig 19 bázisponttal esett. Ezzel - a 3 éves kivételével - az összes éven túli referenciaérték 8 százalék alatt tartózkodik, míg az éven belüliek 7-15 bázisponttal vannak felette.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!