Nem bírja a tempót a magyar tőzsde

A világ tőzsdéinek optimista hangulata egyelőre nem nagyon látszik a BÉT-en. A magyra piac ma is alulteljesítő maradhat.
NAPI, 2010. szeptember 22. szerda, 08:52
Fotó:

Sem eufória sem letörés nem lett a tegnapi Fed-ülésből, ami alapján a tőzsdéken maradhat a felfelé próbálkozás. Ebben azonban a gyengék nem vesznek részt, így az OTP sem - vélekedett Nyári Zsolt a KBC Securities üzletkötője. A teljes magyar piac alulteljesítő és az is maradhat egyelőre. Ha akár Molban, akár OTP-ben vagy Richterben érkezne egyetlen komolyabb eladó, az igazi vételi erő híján problémát tudna okozni.Tehát miközben globálisan emelkedés, a magyar piacra esés valószínű. A mai kereskedés elején kezdhet emelkedéssel a piac, majd a tegnapi forgatókönyv megismétlődése, a napközbeni elfáradás és lefelé csorgás a legvalószínűbb folytatás - mondta az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK