Az ÁKK 50 milliárd forint értékben hirdetett meg csütörtökön 12 hónapos diszkont kincstárjegyet aukcióra. A beérkezett ajánlatok összege 74,2 milliárd forint volt, amelyből végül 40 milliárdnyit fogadott el az ÁKK. Az elfogadott hozamok 5,68 és 5,74 százalék között szóródtak, az átlag az előző, február eleji aukcióhoz képest 6 bázisponttal lett alacsonyabb, vagyis 5,72 százalék volt. Ez megegyezik a tegnapi benchmarkkal.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!