Nem hozott nagy mozgást a hétfő

Szinte változatlanok maradtak a hozamok a hétfői másodlagos állampapírpiacon.
NAPI, 2012. szeptember 3. hétfő, 14:33
Fotó: Napi.hu

Amíg a három hónapos és egy éves diszkontkincstárjegyek hozamai nem változtak, addig a féléves, a három éves papíroké három bázisponttal csökkent, az öt éves, vagy annál hosszabb lejáratú papírok hozamánál pedig 1-3 bázispontos emelkedést regisztrálhatott az Államadósság Kezelő Központ. A referenciahozamok ennek megfelelően 6,63 és 7,33 százalék között mozognak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK