Nem indult jól a nap Budapesten, Európában vegyes a kép

Nem indult jól a hét első kereskedési napja Budapesten, de Európában sem olyan rózsás a kép.
Napi.hu, 2014. november 3. hétfő, 10:07

A BUX 0,7 százalékkal esett 10 óra körül, az index 17 205 pontnál járt. A vezető indexek mind mínuszban voltak: a Mol 0,8 százalékkal estett, a papírok 11 655 forinton forogtak. Az OTP részvényei szintén 0,8 százalékos mínuszban jártak, a részvények 4031 forintot értek. A Magyar Telekom 0,3 százalékkal ért kevesebbet a pénteki záróértékénél, 339 forintot adtak a részvényeiért. A Richter 0,8 százalékos mínusz után 3733 forinton állt.

A nyugat-európai vezető indexek is keresték az irányt, a nyitás után megjárták a pluszos és a míniuszos zónát is. Tíz óra körül a londoni FTSE-100 0,1 százalékkal emelkedett, a frankfurti DAX és a párizsi CAC-40 stagnált. A Stoxx Europe 600 indexe szintén 0,1 százalékkal erősödött. A periférián milánói FTSE MIB 0,4 százalékkal esett, a madridi IBEX-35 pedig 0,1 százalékos emelkedésben volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK