Nem indult valami jól a nap Budapesten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 0,4 százalékkal járt a hétfői zárószintje alatt, 36 785 pontnál.
Szabó Zsuzsanna, 2017. augusztus 8. kedd, 10:15
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények vegyesen teljesítettek. A reggeli esést követően egyedül az OTP részvényárfolyama járt a hétfői zárószint felett, ez 9960 forintos árfolyamot jelentett, ami 0,1 százalékos emelkedést jelentett.

A Richter is jól haladt a reggeli mínusz ledolgozásában, ám délelőtt negyed 11 körül még mindig 0,2 százalékos mínuszban járt, 6535 forintnál.

A Magyar Telekom árfolyama a hétfői záróérték körül ingadozott, 464 forintnál.

A Mol pedig lefelé tartott, 1,2 százalékos mínuszban járt 23 325 forintnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK