Röviddel a nyitás után előző napi záróértékük körül ingadozna néhány ponttal a vezető amerikai részvényindexek. A hétfői elképesztő emelkedés után, amely a Dow Jones Ipari Átlagot új éves csúcsra repítette sok kommentátor várta a mai korrekciót, a nyitást követő percekben azonban ennek egyelőre semmi jele.

A dollár kicsit visszaadott erejéből a világvége elmaradására reagálva, 1,4979-ig jött vissza az euróval szembeni keresztárfolyama. Az olaj kurzusa egy százalékkal, 80 dollár közelébe ugrott, az arany egy piacit korrigált, valamivel 1100 dollár alatt ál jegyzése.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!